Duurzaamheid

Wij zijn aangesloten bij Stichting duurzaam en Qualified Premium Modern Car Repair.

Al enige jaren hebben wij het “Groen Gedaan” keurmerk. Dat betekent dat wij de reparatie van uw voertuig op een milieuvriendelijke manier uitvoeren. 

Groen Gedaan is een initiatief van de ANWB, Fleetowners, Auto lease maatschappijen en verzekeringsmaatschappijen om duurzaam om te gaan met reparaties en schadeherstel. De bedrijven worden jaarlijks getoetst op duurzaamheidsaspecten. Er wordt gekeken naar onder andere energieverbruik, zorg voor het personeel en het gebruik van milieuvriendelijke producten.

Ook ons bedrijfspand op de Haarbrug 1 staat volledig in het kader van erkend duurzaam. Zo ligt het dak vol met 144 zonnepanelen, is overal LED verlichting geplaatst en zijn er laadpunten voor elektrische auto’s.  

Wat merkt u als consument van Groen Gedaan?

Eigenlijk niets! Want het onderhoud of de reparatie duurt niet langer en is niet duurder geworden, alleen milieuvriendelijker. Daarvoor gebruiken wij biologisch afbreekbare producten en milieuvriendelijke werkmethodes, zoals uitdeuken zonder spuiten of het reviseren van een onderdeel. Ons bedrijf wordt jaarlijks getoetst.

Wij hebben het certificaat van de stichting Duurzaam Repareren ontvangen. Elk jaar worden wij getoetst op alle mogelijke duurzaamheidsaspecten. Bij ons krijgt uw auto altijd een milieuvriendelijke reparatie.

Ook zijn wij sinds 2021 aangesloten bij het Qualified Premium keurmerk.

Wij hebben diverse fysieke audits met een positieve score weten af te ronden. Met het oog op de toekomst is dit een belangrijke stap voor verduurzaming. Voor veel leasemaatschappijen is dit een belangrijke eis waaraan je moet voldoen als universeel autobedrijf. Dit betekent ook dat wij voor alle leasemaatschappijen werkzaamheden mogen verrichten.

Het Qualified certificaat voldoet aan strenge kwaliteitseisen, o.a.:

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat wij met het Qualified Basis certificaat de competenties in huis hebben om een onderhoudsbeurt en een reparatie adequaat en conform fabrieksrichtlijnen uit te voeren. Bij het Premium certificaat weet men dat ook de gastvrijheid en service op orde is. 

BLOKHUIS Mobility

Haarburg 1, 3751 LM Bunschoten-Spakenburg

E-mail: info@blokhuismobility.nl

Telefoon: (033) 298 14 98Openingstijden

Maandag 08.00 – 18.00 uur

Dinsdag 08.00 – 18.00 uur

Woensdag 08.00 – 18.00 uur

Donderdag 08.00 – 18.00 uur

Vrijdag 08.00 – 18.00 uur

Zaterdag 09.00 – 15.00 uur

FacebookInstagramTwitter